واکنش نتانیاهو به توافق تهران و واشینگتن بر سر تبادل زندانیان و آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران

يکشنبه 22 مرداد 1402
12:56
واکنش نتانیاهو به توافق تهران و واشینگتن بر سر تبادل زندانیان و آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران توافق تهران و واشینگتن بر سر تبادل زندانیان و آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی به ابزاری برای درگیری جناح‌های رقیب در رژیم صهیونیستی بدل شده است.

العالم - ایران

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از وب‌سایت جی‌ان‌اس، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به توافق ایران و آمریکا بر سر تبادل زندانیان و آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران در کره جنوبی، با مطرح کردن ادعا‌هایی مضحک، این توافق را نکوهش کرد و «تأمین مالی تروریسم» نامید.

دفتر بنیامین نتانیاهو در بیانیه‌ای نوشت: «توافق‌هایی که زیرساخت‌های هسته‌ای ایران را از بین نمی‌برد، برنامه هسته‌ای این کشور را متوقف نمی‌کند».

با این حال، یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون و نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت تنش‌های ایجاد شده میان اسرائیل و آمریکا از جمله بر سر طرح تغییرات قضایی در اسرائیل، به توان اسرائیل در انتقاد از توافق جاری میان واشینگتن و تهران لطمه زده است.

به نوشته لاپید، توافق یادشده «بخشی از آسیبی است که از وخامت رابطه آمریکا و کابینه کاملاً دست‌راستی و شکست‌خورده اسرائیل» ناشی شده است.

او افزود «اکنون آمریکایی‌ها با ایرانی‌ها توافقی (امضا) کرده‌اند که میلیاردها دلار به ایران سرازیر می‌کند و دیگر کسی به موضع اسرائیل گوش نمی‌دهد».

لیبرمن افزود بنیامین نتانیاهو مقابله با ایران را یکی از اهداف اصلی خود در بازگشت به کابینه (در دی ماه سال گذشته) اعلام کرد اما «سکوت و بی‌اثری» اسرائیل موجب شده که ایران به زودی شش میلیارد دلار به خزانه خود واریز کند.

از سوی دیگر، تامیر پاردو، رئیس پیشین موساد، گفت اسرائیل باید از هر توافقی برای کاهش تنش با ایران استقبال کند. به گفته او، بنیامین نتانیاهو باید «دست و پای» دولت آمریکا را ببوسد.

رئیس پیشین موساد در توضیح دیدگاه خود به شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفت توان ارتش ما برای اقدام در برابر ایران، در نتیجه اختلافات عمیق داخلی اسرائیلی برسر طرح تغییرات قضایی مورد نظر کابینه بنیامین نتانیاهو، آسیب دیده است.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان