مقام حماس: دفتر ما در دمشق به زودی بازگشایی می‌شود

دوشنبه 23 مرداد 1402
02:41
مقام حماس: دفتر ما در دمشق به زودی بازگشایی می‌شود رئیس دفتر روابط بین المللی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) یکشنبه گفت که دفتر این جنبش در دمشق به زودی بازگشایی خواهد شد.

العالم-فلسطین اشغالی

«موسی ابومرزوق» افزود: حماس دفتر خود را در دمشق بازگشایی می‌کند و به زودی نماینده‌ای خواهد داشت.

رئیس دفتر روابط بین المللی حماس همچنین گفت: ما با مقامات عراقی برای سفر هیأتی از جنبش به این کشور در تماس هستیم و امیدواریم این تماس ها در آینده نزدیک به نتیجه برسد.

جنبش حماس ۲۴ شهریورماه سال گذشته با اعلام قدردانی از حمایت‌های سوریه از مردم فلسطین و آرمان آنها، از بازگشت روابط این جنبش با دمشق خبر داد.

۲۷ مهرماه همان سال نیز هیاتی از مسئولان حماس به همراه رهبران دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین با بشاراسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرد.

حماس در بیانیه‌ای بر رویکرد ثابت خود در لزوم پیشبرد و تقویت روابط با جهان عرب و کشورهای اسلامی و همه حمایت کنندگان از آرمان فلسطین و حرکت خود در مسیر ایجاد و بهبود روابط مستحکم با جمهوری عربی سوریه تاکید و اعلام کرد که با هدف خدمت به آرمان فلسطین به ویژه با توجه به تحولات سریع منطقه‌ای و بین المللی پیرامونی، روابط خود را با کشور برادر سوریه از سر می‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

وارد شدن ضربات بی سابقه به عناصر سعودی در یمن


پزشکان بدون مرز: اسرائیل شرایط بقای فلسطینی‌ها در غزه را از بین می‌برد


مصاحبه اختصاصی شبکه العالم با مجتبی امانی، سفیر پیشین ایران در لبنان


حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..