گزارش العالم از مشارکت دهها هزار فلسطینی در نماز جمعه در مسجد الاقصی

جمعه 27 مرداد 1402
23:13
دهها هزار فلسطینی برای اعلام ایستادگی در برابر توطئه ها و طرح های صهیونیستی علیه مسجد الاقصی، نماز جمعه را در محوطه این مسجد اقامه کردند.

العالم – فلسطین

بلال محفوظ کارشناس مسائل قدس اشغالی به خبرنگار العالم گفت: عملیات یهودی سازی آشکار و سازمان یافته وجود دارد. جنبش های راست افراطی خواستار انهدام مسجد الاقصی هستند. ما شاهد یک پیشنهاد از جانب رژیم اشغالگر برای تخریب قبه الصخره و جدا کردن بخشی برای یهودیان بودیم.

نمازگزاران نماز غایب را برای ارواح شهدای فلسطین اقامه کرده و حمایت خود را از اسرای فلسطینی دربند زندانهای صهیونیستی اعلام کردند و خواستار حمایت همه جانبه از آنان شدند که از ابتدایی ترین حقوق شان محروم هستند.

امجد ابوعصب رئیس کمیته اهالی اسرای فلسطینی نیز به خبرنگار العالم گفت: مساله اسرا از مسائل مهم در تاریخ ملت فلسطین است. امت اسلامی باید از اسیران حمایت کنند و به شهادت رسیدن اسرا در داخل زندانهای اسرائیلی لکه ننگی بر دامان امت اسلامی خواهد بود. بدین معنا که تنها گذاشتن اسیران ننگی بزرگ است.

شهر قدس شاهد درگیری شدید میان فلسطینیان و نیروهای رژیم صهیونیستی است که در آن فلسطینیان حمایت خود را از اسرای فلسطینی اعلام و بر دفاع از مسجد الاقصی تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم