در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان سپاه:

سردار حاجی‌زاده: ابرقدرت‌ها از ایران درخواست خرید تجهیزات دفاعی دارند

شنبه 28 مرداد 1402
12:34
سردار حاجی‌زاده: ابرقدرت‌ها از ایران درخواست خرید تجهیزات دفاعی دارند فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز ابرقدرت‌ها که روزی ما با چند واسطه هم نمی‌توانستیم با آنها صحبت کنیم درخواست خرید تجهیزات پیشرفته و پدافندی از ما دارند.

العالم - ایران

سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان سپاه با اشاره به قدرت موشکی و پهپادی این نیرو، تولید قدرت در سپاه را عنایت خدای متعال توصیف و تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا قدرت موشکی و پهپادی خود را هر چه بیشتر ارتقا دهیم.

وی با مقایسه توان دفاعی ایران اسلامی در دوران جنگ تحمیلی با مقطع کنونی اظهار داشت: یک روز دشمن در موضع آفندی بود و ما نگران پدافند بودیم؛ اما امروز ما در موضع آفندی هستیم و دشمنان ما به دنبال تکمیل شبکه پدافندی خود هستند.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه افزود: امروز ابرقدرت‌ها که روزی ما با چند واسطه هم نمی توانستیم با آنها صحبت کنیم درخواست خرید تجهیزات پیشرفته و پدافندی از ما دارند.

سردار حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: امروز غرب به سرکردگی آمریکا و هم پیمانانش به مثابه دوتیغه قیچی عمل می کنند و قصد ضربه زدن به اقتصاد ما را دارند؛ از این رو ما باید تلاش کنیم مشکلات اقتصادی را حل کنیم.

وی بیان کرد: دشمنان ما امروز با تمامی امکانات و ظرفیت‌ها بسیج شده‌اند تا به ایران اسلامی ضربه بزنند؛ در این شرایط سپاه یار و مددکار دولت برابر هجمه‌های دشمنان و خنثی‌سازی توطئه‌های آنان است.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه با بیان اینکه باید با جهاد تبیین، جوانان و نسل امروز را با پیشرفت‌ها آشنا کنیم، گفت: نیروی هوا فضای سپاه آمادگی دارد تا در کنار سایر نیروها، از سازمان بسیج مستضعفین حمایت کند؛ ما این امکان را داریم که برای نشان دادن میزان پیشرفت‌ها در حوزه‌های دفاعی و هوافضا بخشی از تجهیزات را در اختیار بسیج قرار دهیم تا از این ظرفیت برای جهاد تبیین بین جوانان و نوجوانان استفاده کند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد