سفیر ایران با استاندار دیالی عراق درباره روند خدمات به زائران اربعین دیدار کرد

دوشنبه 30 مرداد 1402
17:52
سفیر ایران با استاندار دیالی عراق درباره روند خدمات به زائران اربعین دیدار کرد سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق در دیدار با استاندار استان دیالی عراق هم مرز با ایران، در جریان خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) قرار گرفت.

العالم - ایران ـ سیاسی

«محمد کاظم آل صادق » صبح امروز وارد استان دیالی عراق شد و از نزدیک در جریان امور خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در این استان همرز با جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

سفیر کشورمان مورد استقبال «مثنی التمیمی» استاندار دیالی قرار گرفت و طرفین در نشستی درباره ارائه خدمات هرچه بهتر به زائران اربعین حسینی که از طریق این استان به شهر مقدس کربلا عزمیت می کنند، تبادل نظر کردند.

سفر آل صادق همراه با استاندار دیالی به منطقه صفر مرزی خسروی و دیدار با مسئولان استان های مرزی دو سوی مرز و گذرگاه مرزی ادامه خواهد یافت تا از نزدیک در جریان امور قرار گرفته و اوضاع را بررسی کنند.

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین و در مقابل آن مرز منذریه در عراق در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که در مسیر اصلی، با گذر از جاده بغداد (پایتخت عراق) و سپس استان الانبار به مرز البوکمال در سوریه رسیده و در نهایت به بنادر طرطوس و لاذقیه در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ کیلومتر و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت نسبتا کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو