کنعانی: وزارت امور خارجه آزادی عکاس تسنیم را با جدیت دنبال می‌کند

چهارشنبه 1 شهريور 1402
11:52
کنعانی: وزارت امور خارجه آزادی عکاس تسنیم را با جدیت دنبال می‌کند سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص دستگیری عکاس خبرگزاری تسنیم توسط طالبان اعلام کرد که وزارت امور خارجه آزادی وی را با جدیت دنبال می‌کند.

العالم - ایران

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه درباره دستگیری محمدحسین ولایتی، عکاس خبرگزاری تسنیم توسط طالبان گفت: وزارت امور خارجه پس از کسب اطلاع از موضوع، پیگیری‌های خود را از مراجع ذی‌ربط افغانستان بلافاصله آغاز کرده است و آزادی وی را با جدیت دنبال می‌کند.

پیشتر نیز حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و سفیر ایران در کابل در این خصوص گفت: ما به‌طور جدی پیگیری می‌کنیم و بنده دقایقی پیش با کابل و دستگاه‌های اطلاعاتی صحبتی داشتم تا با مقامات در آنجا صحبت شود، به من گفته شد که در حال دنبال کردن این مسئله هستند و ان‌شاءالله به‌زودی به نتیجه خواهد رسید.

محمدحسین ولایتی روز شنبه هفته جاری و در حالی که به‌صورت قانونی و از طریق مرز هوایی و در سفری غیرکاری وارد افغانستان شده بود و مدت 10 روز نیز در کابل حضور داشت، هنگام بازگشت در فرودگاه کابل بدون هیچ‌گونه توضیح مشخصی بازداشت شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد