بازداشت اعضای یک شبکه جاسوسی در لبنان

شنبه 4 شهريور 1402
07:41
بازداشت اعضای یک شبکه جاسوسی در لبنان اداره کل امنیت عمومی لبنان از بازداشت اعضای اصلی یک شبکه جاسوسی در این کشور خبر داد.

العالم - لبنان

« لياس البيسري» سرپرست اداره کل امنیت عمومی لبنان روز جمعه از بازداشت دو نفر از اعضای یک شبکه جاسوسی در این کشور خبر داد.

البیسری گفت که این دو نفر از اعضای اصلی این شبکه جاسوسی بوده و قصد خروج از کشور را داشتند که در فرودگاه بیروت بازداشت شدند.

وی وجود این شبکه جاسوسی را برای امنیت ملی لبنان خطرناک توصیف کرد و افزود: «ما تحقیقاتی انجام دادیم و متوجه شدیم که این افراد برای لبنان خطرناک هستند.»

البیساری ادامه داد : «مبارزه با تروریسم یک اولویت است و مبارزه با شبکه‌های جاسوسی که توسط دشمن اسرائیلی ایجاد شده است، اولویت مطلق است.»

هنوز جزئیاتی بیشتر از این خبر منتشر نشده، اما طی یک ماه گذشته این دومین بار است که یک شبکه جاسوسی اسرائیلی در لبنان شناسایی و بازداشت می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم