شین بت: ازدحام بیش از حد در زندان های رژیم اشغالی مانع از دستگیری بیشتر می‌شود

سه شنبه 7 شهريور 1402
14:12
شین بت: ازدحام بیش از حد در زندان های رژیم اشغالی مانع از دستگیری بیشتر می‌شود رونان بار، رئیس شین بت (سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی)، به مقامات سیاسی رژیم هشدار داد که ازدحام بیش از حد در داخل زندان‌ها مانع از اجرای بازداشت افراد خطرناک برای اشغالگران در کرانه باختری خواهد شد.

العالم – فلسطين اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطین (معا) به نقل از روزنامه «اسرائیل هیوم»، به دلیل فضای محدود زندان‌ها و موج عملیات و تنش‌های امنیتی در کرانه باختری، رژیم اشغالگر برای بازداشت نیروهای جدید دچار بحران شده است.

در همین راستا قانون تصویب شده توسط بن گویر در کنست، که "مکانیسم آزادی اداری زندانیان امنیتی را به کلی لغو می کند." شرایط را برای رژیم سخت‌تر کرده است.

پیش از این؛ این مکانیزم امکان آزادی اسرا با احکام نسبتاً سبک پس از پایان دوران حبس آنها را فراهم می کرد.

مقامات امنیتی با اجرایی شدن قانون بن گویر از روز جمعه، نسبت به لغو بازداشت افراد تحت تعقیب امنیتی و اداری هشدار می‌دهند، زیرا دیگر جایی در زندان ها وجود ندارد.

اعضای کنست اعلام کردند که تصمیم غیرمسئولانه بن گویر مبنی بر لغو آزادی اداری زندانیان امنیتی محکوم به "حداکثر 3 سال حبس"، زندان‌های امنیتی را به حالت انفجار در آورده و اکنون جایی برای زندانیان جدید وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی