شین بت: ازدحام بیش از حد در زندان های رژیم اشغالی مانع از دستگیری بیشتر می‌شود

سه شنبه 7 شهريور 1402
14:12
شین بت: ازدحام بیش از حد در زندان های رژیم اشغالی مانع از دستگیری بیشتر می‌شود رونان بار، رئیس شین بت (سازمان اطلاعات و امنیتی داخلی رژیم صهیونیستی)، به مقامات سیاسی رژیم هشدار داد که ازدحام بیش از حد در داخل زندان‌ها مانع از اجرای بازداشت افراد خطرناک برای اشغالگران در کرانه باختری خواهد شد.

العالمفلسطين اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطین (معا) به نقل از روزنامه «اسرائیل هیوم»، به دلیل فضای محدود زندان‌ها و موج عملیات و تنش‌های امنیتی در کرانه باختری، رژیم اشغالگر برای بازداشت نیروهای جدید دچار بحران شده است.

در همین راستا قانون تصویب شده توسط بن گویر در کنست، که "مکانیسم آزادی اداری زندانیان امنیتی را به کلی لغو می کند." شرایط را برای رژیم سخت‌تر کرده است.

پیش از این؛ این مکانیزم امکان آزادی اسرا با احکام نسبتاً سبک پس از پایان دوران حبس آنها را فراهم می کرد.

مقامات امنیتی با اجرایی شدن قانون بن گویر از روز جمعه، نسبت به لغو بازداشت افراد تحت تعقیب امنیتی و اداری هشدار می‌دهند، زیرا دیگر جایی در زندان ها وجود ندارد.

اعضای کنست اعلام کردند که تصمیم غیرمسئولانه بن گویر مبنی بر لغو آزادی اداری زندانیان امنیتی محکوم به "حداکثر 3 سال حبس"، زندان‌های امنیتی را به حالت انفجار در آورده و اکنون جایی برای زندانیان جدید وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد


محبوبیت ترامپ به زیر ۳۰ درصد سقوط کرد


عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد


پرواز تیم ملی فوتبال ایران به سمت تاشکند با پرواز اختصاصی


چین دوباره با تحریم‌های آمریکا علیه ایران مخالفت کرد


نمایشگاه شهدای مدرسه میناب در تهران، جنایت آمریکا در حق این مدرسه را در اذهان زنده نگه می‌دارد+فیلم