امیرعبداللهیان با همتای سوری خود دیدارکرد

چهارشنبه 8 شهريور 1402
19:50
امیرعبداللهیان با همتای  سوری خود دیدارکرد وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوریه در دمشق دیدار کردند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

«حسین امیرعبداللهیان» در ادامه برنامه‌های کاری خود در دمشق با «فیصل مقداد» همتای سوری خود دیدار کرد.

وی به‌منظور دیدار و تبادل نظر با مقامات سوریه، عصر چهارشنبه وارد دمشق پایتخت این کشور شد و در بدو ورود به فرودگاه دمشق، مورد استقبال معاون وزیر خارجه سوریه قرار گرفت.

وزیر امور خارجه در نخستین دیدار خود در دمشق با حسین عرنوس نخست وزیر سوریه دیدار و گفتگو گرد و با ابلاغ سلام معاون اول رئیس جمهور، برای برگزاری پانزدهمین اجلاس کمیسیون عالی دو کشور از نخست وزیر سوریه برای سفر به تهران دعوت کرد.

امیرعبداللهیان همچنین سوریه را دوست، برادر و همپیمان ایران و ایران را دوست دوران سخت سوریه خواند و بر ضرورت تقویت پیوندهای برادرانه میان دو کشور تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم