رئیس گذرگاه مرزی مهران: بیش از یک میلیون و 300 هزار زائر از این گذرگاه عبور کردند

جمعه 10 شهريور 1402
22:32
به گزارش خبرنگار شبکه العالم از پایانه مرزی مهران، سیر عبور زائران ایرانی از  گذرگاه مرزی مهران به سمت کربلای معلی به منظور بزرگداشت اربعین امام حسین (علیه السلام) بسیار روان است.

العالم ایران

مهندس مجتبی زینلی رئیس گذرگاه مرزی مهران در خصوص روانی تردد زائرین ایرانی و اقدامات انجام شده در این خصوص و شمار زائرانی که عبور کرده اند به خبرنگار العالم گفت: از ابتدای ماه صفر بیش از یک میلیون و 300 هزار زائر از این گذرگاه که به نام شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده عبور کرده اند.

زینلی با اشاره به افزایش شمار گیت های تردد در این گذرگاه به چهار عدد گفت: صدور گذرنامه و ویزای زائران تنها چند ثانیه طول می کشد که این امر در روانی حرکت زائران نقش بسیار زیادی دارد.

زینلی درباره شمار زائرانی که از این گذرگاه عبور کرده اند، گفت: روزانه 240 هزار زائر از این گذرگاه عبور می کنند و پیش بینی می کنیم که یک میلیون و 900 هزار زائر از این گذرگاه عبور کنند، این گذرگاه یک گذرگاه مهم برای زائران است زیرا نزدیک‌ترین نقطه به شهر مقدس کربلاست و زیرساخت‌های خوب زوار را به عبور از این گذرگاه تشویق می‌کند.

زائران ایرانی همچنان از طریق گذرگاه های مرزی ایران راهی عراق می شوند تا برای شرکت در مراسم بزرگداشت زیارت اربعین امام حسین (علیه السلام) به استان کربلا برسند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا