خبر فوری:

حماس: درگیری های عین الحلوه حاصل فتنه انگیزی گروه های مشکوک است

جمعه 17 شهريور 1402
17:31
حماس: درگیری های عین الحلوه حاصل فتنه انگیزی گروه های مشکوک است جهاد طه سخنگوی حماس گفت: عده ای می کوشند ما را به نقطه صفر در اردوگاه عین الحلوه بازگردانند و آنچه که در این اردوگاه در حال وقوع است، فتنه ای است که گروه های مشکوک به آن دامن می زنند.

العالم – لبنان

وی افزود: آوارگی و خروج فلسطینی ها از اردوگاه عین الحلوه بسیار تاسف آور و غیرقابل قبول است به همین دلیل حماس آماده تلاش برای حفظ امنیت اردوگاه ها و اجازه ندادن به هیچ طرفی برای ایجاد ناامنی در آن است.

طه بر تمایل حماس به اقدام مشترک فلسطینی و تعمیق روابط لبنان و فلسطین تاکید کرد و یادآور شد که حماس هرگز از این روابط غافل نخواهد شد و در مقابل هر کسی که بخواهد امنیت آن را مختل کند به شدت می ایستد.

سخنگوی حماس ادامه داد: درباره آن چه در اردوگاه می گذرد، علامت سوال های زیادی وجود دارد و امیدواریم برای حفظ امنیت مردم در عین الحلوه، راهکارهای سریعی یافت شود.

طه با اشاره به اینکه حماس به همکاری و ارتباط مستمر با مقامات لبنانی ادامه خواهد داد، تاکید کرد: امنیت اردوگاه ها بخشی جداناپذیر از امنیت لبنان است.

سخنگوی حماس ادامه داد: این جنبش برای تثبیت آتش بس در اردوگاه و اجرای توافقات با تمام طرف های ذی ربط در حال گفتگو و رایزنی است.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد