تأیید صدور معافیت تحریمی جهت انتقال پول ایران به قطر

سه شنبه 21 شهريور 1402
22:54
تأیید صدور معافیت تحریمی جهت انتقال پول ایران به قطر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا صدور معافیت تحریمی برای انتقال وجوه ایران از کره جنوبی به قطر را تأیید کرد.

العالم - آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه صدور معافیت‌های تحریمی برای انتقال وجوه ایران از کره جنوبی به قطر را تأیید کرد.

پیش از این وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داده بود دولت بایدن با صدور یک معافیت تحریمی به بانک‌ها اجازه داده ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های آزادشده ایران را بدون بیم از تحریم‌ها از کره جنوبی به قطر منتقل کنند.

سی‌ان‌ان نوشته بود آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در اطلاعیه‌ای به کنگره که نسخه‌ای از آن به رویت سی‌ان‌ان رسیده تأیید کرده که آمریکا مجوز استفاده از این وجوه برای کالاهای بشردوستانه را تأیید کرده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تأیید کرد که معافیت‌های امضاشده توسط آنتونی بلینکن برای امکان‌پذیر کردن انتقال پول ایران از حساب‌های بانکی کره جنوبی به حساب‌های بانکی در قطر است.

وی با بیان اینکه این پول برای خرید کالاهای بشردوستانه استفاده می‌شود گفت که هدف از این کار آزاد کردن پنج زندان آمریکایی از ایران است.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه