ادامه اعتراضات علیه طرح جنجالی تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو + ویدیو

يکشنبه 26 شهريور 1402
22:09
ادامه اعتراضات علیه طرح جنجالی تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو + ویدیو هزاران نفر از شهرک‌نشینان صهیونیست شامگاه یکشنبه بار دیگر به خیابان های تل آویو آمده و به تصویب لایحه جنجالی کابینه نتانیاهو درباره تغییرات قضایی اعتراض کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

این تظاهرات در آستانه سفر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا صورت گرفته است.

منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تظاهرات امشب برای سی و هفتمین هفته متوالی در تل‌آویو و برخی از مناطق فلسطین اشغالی برگزار شد.

از سوی دیگر، وبسایت صهیونیستی 0404 گزارش داد که نتانیاهو قرار است امشب (یکشنبه شب) به نیویورک سفر کند و در جریان این سفر با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفت‌‍وگو خواهد کرد.

شهرک‌نشینان طی سی و شش هفته گذشته، در ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو و تغییرات دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

1

روسای اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش این چهره برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش تلفات سقوط بالگرد صلح‌بانان اتحادیه اروپا به ۴ کشته


ارتش یمن ادعای عربستان مبنی بر هدف‌گیری یک پهپاد بر فراز مکه را رد کرد


تلفات نظامی آمریکا در جنگ با ایران افزایش یافت


دستور جنجالی واشنگتن برای پنهان کردن واقعیت میدان در تنگه هرمز


تسلیت وزیر امور خارجه ایران به همتای اسپانیایی در پی حادثه تصادف قطار


انتقاد جان کری از اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران بر پایه فرضیات غلط


۳ کشته بر اثر برخورد ۲ بالگرد در آمریکا


پاسخ تند تهران به مقصر جلوه دادن ایران در پرونده تجاوزات آمریکا


بازدید سفیر ایران در صنعا از مزار شهید الصماد


ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد