در دیدار فرمانده ارتش عمان در تهران مطرح شد؛

وزیر دفاع: امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز باید با مشارکت کشورهای منطقه تامین شود

پنج‌شنبه 30 شهريور 1402
18:31
وزیر دفاع: امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز باید با مشارکت کشورهای منطقه تامین شود
فرمانده ارتش سلطنتی عمان سرلشکر ستاد مطر بن سالم بن راشد البلوشی با حضور در ستاد وزارت دفاع با امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - ایران ـ سیاسی

به گزارش وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی در دیدار با سرلشگر بلوشی با اشاره به اهمیت و جایگاه بالای کشور عمان در روابط میان دوکشور ، گسترش تعاملات و همکاری ها میان دو کشور را در چارچوب رهبران دوکشور ارزیابی و بر پی گیری توافقات صورت گرفته تاکید کرد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز، لزوم آرامش و تامین امنیت این منطقه راهبردی با مشارکت کشورهای منطقه را مورد تاکید قرار داد و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقا سطح همکاری با عمان را اعلام کرد.

در این دیدار فرمانده ارتش سلطنتی عمان سرلشکر ستاد مطر بن سالم بن راشد البلوشی با ابراز خوشحالی از حضور در جمهوری اسلامی ایران روابط میان دو کشور و ملت را خوب ارزیابی و سفرهای مقامات سیاسی و نظامی دو کشور را برای ارتقا سطح روابط بسیار موثر دانست.

وی با اشاره به سیاست متعادل و متوزان کشور عمان در جهان و رعایت حسن همجواری با همه همسایگان ، رابطه با جمهوری اسلامی ایران را با اهمیت توصیف کرد و بر ارتقا سطح روابط تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد