هشدار روسیه به ارمنستان درباره اتکا به آمریکا

پنج‌شنبه 6 مهر 1402
03:07
هشدار روسیه به ارمنستان درباره اتکا به آمریکا سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه چهارشنبه درباره تبعات اتکا به آمریکا هشدار داد و به سران ارمنستان توصیه کرد تا سرنوشت کشورهایی را که ایالات متحده تکیه کردند، به یاد بیاورند.

العالم-اروپا

لاوروف درباره اینکه آیا ارمنستان مایل به دور شدن از روسیه است، اظهار کرد که سیاستمداران اصلی در ایروان چنین سناریویی را دنبال می‌کنند.

وی افزود: کسان زیادی هستند که می‌خواهند روسیه را از دست داده و دوستان جدیدی پیدا کنند.

وزیر خارجه روسیه گفت: اگر آنها واقعا به ایالات متحده تکیه کنند – کما اینکه این رویکرد در اظهارات بسیاری از نمایندگان رهبری ارمنستان مشاهده می‌شود – شاید بهتر باشد که به تاریخ اخیر نگاهی کرده و ببینند آمریکا با کسانی که برای پیشبرد منافع ژئوپولیتیک به مدار خود کشاند، چه رفتاری کرد. وضعیت آنها بسیار بسیار سخت است.

وی با بیان اینکه در هر صورت، منافع روسیه در قفقاز جنوبی را نمی‌توان نادیده گرفت، تاکید کرد: از لحاظ تاریخی، جغرافیایی و ژئوپولیتیک، نادیده گرفتن کامل منافع روسیه در قفقاز جنوبی غیرممکن است. اما برخی سران ایروان چنین امیدی دارند و علنا آن را بیان می‌کنند.

نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان اخیرا جمهوری آذربایجان را به «پاکسازی قومی» در قره باغ و روسیه را به ناتوانی در تضمین امنیت ارامنه در این منطقه متهم کرد.

پاشینیان همچنین نسبت به آنچه تحرکات برخی نیروهای ناشناس برای کودتا علیه خود دانست، هشدار داد و رسانه‌های روسیه را متهم کرد که در حال انجام جنگ اطلاعاتی علیه دولت او هستند.

وی ادامه داد: برخی از شرکای ما به طور فزاینده تلاش می‌کنند تا آسیب‌پذیری‌های امنیتی ما را آشکار کنند و نه تنها امنیت و ثبات خارجی، بلکه امنیت و ثبات داخلی ما را نیز به خطر می‌اندازند، در حالی که همه هنجارها در روابط دیپلماتیک و بین دولتی، از جمله تعهدات بر عهده گرفته شده بر اساس معاهدات را نقض می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم