تجمع شماری از عراقی‌ها در میدان التحریر بغداد + فیلم

يکشنبه 9 مهر 1402
13:54
یک روز مانده به سالروز تظاهرات دوم اکتبر در عراق، شماری از جوانان بغداد در میدان التحریر این شهر تجمع کردند.

العالم - عراق

این گروه صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت چهارمین سالگرد تظاهرات دوم اکتبر در میدان التحریر در مرکز بغداد جایی که تظاهرات یاد شده از آنجا کلید خورد، تجمع کردند.

تعدادی از تظاهرکنندگان در حالی پرچم عراق را در دست داشتند زیرِ بنای یادبود «آزادی» در میدان التحریر و در مقابل نیروهای پلیس ضدشورش این کشور که از شب گذشته در اطراف میدان التحریر مستقر شده بودند، تجمع کردند.

جنبش تشرین (اکتبر ۲۰۱۹) حرکتی جوان مدار برای برآورده شدن مطالبات برحق جوانان عراقی که اکثریت نیروهای سیاسی از پاسخ به انتظارات آنها ناتوان بودند، بود که منجر به انتخاب «مصطفی الکاظمی» به عنوان نخست وزیر عراق شد، اما وی نیز نتوانست انتظارت مردم عراق را برآورده کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند