تلاش برای متفرق کردن تظاهرکنندگان از میدان تحریر عراق+ ویدیو

يکشنبه 9 مهر 1402
18:53
شماری از جوانان عراقی، یک روز مانده به سالروز تظاهرات دوم اکتبر در این کشور، در میدان التحریر بغداد دست به تجمع زدند.

العالم ـ عراق

این تجمع از صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت چهارمین سالگرد تظاهرات دوم اکتبر در میدان التحریر در مرکز بغداد جایی که تظاهرات یاد شده از آنجا کلید خورد، آغاز شد.

به دنبال تجمع شماری از جوانان عراقی در میدان التحریر بغداد که یک روز مانده به سالروز تظاهرات دوم اکتبر در این میدان صورت گرفته است، تصاویر منتشر شده از سوی رسانه های اجتماعی از تلاش برای متفرق کردن این تجمع خبر می دهد.

تحریرتعدادی از تظاهرکنندگان در حالی که پرچم عراق را در دست داشتند زیرِ بنای یادبود «آزادی» در میدان التحریر و در مقابل نیروهای پلیس ضدشورش این کشور که از شب گذشته در اطراف میدان التحریر مستقر شده بودند.

جنبش تشرین (اکتبر ۲۰۱۹) حرکتی از سوی جوان عراقی برای برآورده شدن مطالبات برحق آنان بود که اکثریت نیروهای سیاسی از پاسخ به انتظارات آنها ناتوان بودند، این حرکت در نهایت منجر به انتخاب «مصطفی الکاظمی» به عنوان نخست وزیر عراق شد، اما وی نتوانست انتظارت مردم عراق را برآورده کند.

0% ...

آخرین اخبار

کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود


طائب: دقت شناسایی و هدف‌گیری در حوزه دفاعی ایران افزایش پیدا کرده است


غریب آبادی: ایران جنگ‌طلب نیست، اما هر تجاوزی پاسخی قاطع دارد


سرتیپ جهانشاهی: نیروی زمینی ارتش از شمال غرب تا سواحل مکران مقتدرانه حضور دارد


معنای این همه بسیج و تجمع در منطقه خلیج فارس چیست؟


ایستادگی مقتدرانه رزمندگان ارتش در برابر دشمن، جلوه‌هایی از پیوند ایمان و اقتدار است