ترامپ امروز در دادگاه نیویورک محاکمه می‌شود

دوشنبه 10 مهر 1402
09:13
ترامپ امروز در دادگاه نیویورک محاکمه می‌شود رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده عصر امروز به وقت تهران، در دادگاهی در منهتن ایالت نیویورک برای پرونده کلاهبرداری مدنی محاکمه خواهد شد.

العالم ـ آمریکا

شبکه سی ان ان گزارش داد، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا شب گذشته به وقت محلی (یکشنبه) در شبکه اجتماعی «تروث» خود نوشت: « من فردا صبح به دادگاه می‌روم تا برای نام و آبروی خود بجنگم».

طبق گزارش سی ان ان، انتظار می‌رفت که ترامپ در دادگاه حاضر شود و نیروهای امنیتی و کارکنان دادگاه از قبل آمادگی‌های امنیتی را برای حضور احتمالی ترامپ در دادگاهی در منهتن در روزهای دوشنبه و احتمالاً سه‌شنبه را انجام داده‌اند.

بر اساس این گزارش، برنامه‌های ترامپ پس از آن روشن شد که یک قاضی فدرال در فلوریدا با درخواست وی برای به تعویق انداختن استیضاح در یک پرونده جداگانه موافقت کرد زیرا با شروع دادگاه نیویورک تداخل داشت.

بنا به گفته برخی منابع آگاه، رئیس‌جمهور جنجالی پیشین ایالات متحده، یکشنبه شب به وقت محلی پس از حضور در مراسم کارزار انتخاباتی در «اتوموا» ایالات «آیووا» به نیویورک پرواز کرده است و قرار بوده است که شب را در برج ترامپ درمنهتن بگذراند.

پرونده کلاهبرداری مدنی که در سپتامبر ۲۰۲۲ توسط «لِتیشیا جیمز» دادستان کل نیویورک علیه ترامپ، پسران ارشد او، شرکت‌های آن‌ها و چندین مدیر اجرایی مطرح شد، از ساعت ۱۰ صبح دوشنبه به وقت محلی (۱۷:۳۰ دوشنبه به وقت تهران) آغاز می‌شود.

طبق گزارش سی ان ان، هفته گذشته، قاضی ناظر بر این پرونده با صدور حکمی مبنی بر این‌که ترامپ مسئول کلاهبرداری است و دارایی‌های خود را به مدت یک دهه در اظهارنامه‌های مالی بیش از حد ارزش‌گذاری کرده است، ضربه مهلکی به رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا وارد کرد.

این حکم در پاسخ به شکایت جیمز صادر شد که به دنبال غرامت ۲۵۰ میلیون دلاری، ممنوعیت ترامپ برای خدمت بعنوان مدیر شرکت‌های نیویورک و ممنوعیت شرکت وی برای حضور در معاملات تجاری به مدت پنج سال است.

به گزارش فارس، چند روز پیش (پنجم مهر ماه)، رسانه‌های آمریکایی گزارش کرده بودند که قاضی ایالت نیویورک حکم داد که رئیس جمهور سابق آمریکا و پسرانش برای سال‌ها در حین بنا کردن امپراتوری املاک و مستغلاتش مرتکب کلاهبرداری شده‌اند.

رئیس جمهور سابق آمریکا هم‌اکنون در جریان چهار پرونده کیفری با ۹۱ مورد اتهام جرم مواجه است که به گفته خودش می‌تواند تا ۵۶۰ سال زندان برای او همراه داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم