حمله قبایل عربی سوریه به 13 موضع مزدوران آمریکا

سه شنبه 11 مهر 1402
18:25
حمله قبایل عربی سوریه به 13 موضع مزدوران آمریکا
قبایل عربی شرق سوریه بار دیگر با تشدید حملات خود علیه مزدوران آمریکا، مواضع آن‌ها را در 13 نقطه هدف حمله قرار دادند.

العالم - سوریه

قبایل عربی شمال شرق سوریه مواضع شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) -متحد آمریکا در شرق سوریه- را به‌شدت هدف قرار دادند.

شبکه «المیادین»، ظهر امروز (سه‌شنبه) گزارش داد یکشنبه‌ شب در امتداد روستاهای شرقی سوریه از منطقه «الشحیل» تا اطراف «الباغوز» در مجاورت مرزهای عراق صدای درگیری به گوش می‌رسید.

منابع میدانی به المیادین خبر دادند قبایل عربی در شرق سوریه ایست‌های بازرسی و مقرهای قسد را در ۱۳ نقطه در روستاهای «الحوایج»، «الصعوه»، «الجاسمی»، «شنان»، «ابو حردوب»، «الکشکیه»، «الجنینه» و «الدحله» هدف قرار دادند که در این حملات همچنین از راکت‌های آرپی‌جی استفاده شد.

طبق این گزارش، قسد بعد از حمله اخیر قبایل عربی تعداد نیروهای خود را در شرق استان «دیرالزور» و همچنین تعداد گشتی‌های خود را در خطوط مرزی با دولت سوریه افزایش داده است.

شبه‌نظامیان کُرد در عین حال اعلام کردند «به دلایل امنیتی» گذرگاه «النهری» که مناطق تحت کنترل آن‌ها را از مناطق تحت کنترل دولت سوریه در «الحوایج» جدا می‌کند، مسدود کرده‌اند.

شبه‌نظامیان قسد طی دو ماه اخیر شماری از مردم شمال شرق سوریه را دستگیر و وسایل خانه‌هایشان را به سرقت برده‌اند. به دنبال اقدامات این شبه‌نظامیان و همکاری‌ آن‌ها با نیروهای آمریکایی، نارضایتی عمومی علیه آن‌ها تشدید شده است.

«ابراهیم خلیل الهفل» شیخ قبیله «العکیدات» در شرق سوریه ماه گذشته، در بیانیه‌ای صوتی ضمن اعلام تشکیل فرماندهی نظامی «ارتش قبایل و عشایر دیرالزور» خواستار مقابله با شبه‌نظامیان قسد شده بود.

دو طرف طی هفته‌های گذشته بارها با یکدیگر درگیر شده‌اند و مردم محلی در پی تشدید درگیری‌ها به مناطق تحت کنترل دولت سوریه کوچ کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی