ویدیویی از پهپادهای انتحاری «الزواری» حماس در جریان حمله به اسراییل

يکشنبه 16 مهر 1402
16:28
رسانه ها و شبکه های مجازی، صحنه هایی از عملیات پهپادهای انتحاری حماس از نوع «الزواری» را منتشر کرده اند که آنها در جریان عملیات طوفان الاقصی علیه رژیم صهیونیستی به کار گرفته شده است.

العالم – فلسطین

این پهپاد در جریان نبرد طوفان الاقصی همزمان با حمله نیروهای قسام برای ورود به اراضی اشغالی فلسطین به کار گرفته شدند.

در این ویذیو صحنه هایی از عملیات پهپادهای انتحاری «الزواری» برای اولین بار نشان داده می شود.

در همین حال گردان‌های قسام در بیانیه نظامی شماره 6 خود اعلام کرد: نیروی هوایی گردان‌های قسام با 35 پهپاد انتحاری از نوع "زواری" در لحظات اولیه آغاز عملیات طوفان الاقصی در حمله به مواضع و اهداف دشمن صهیونیستی در تمامی محورها مشارکت داشت.

محمد الزواري؛ مخترع نابغه و خلبان تونسي سال 1395 در شهر صفاقس در جنوب تونس به دست افراد ناشناس ترور شد. روزنامه اسرائيلي، يديعوت آحارونوت گزارش داد که رسانه‌هاي تونسي موساد را عامل ترور مي‌دانند.

مهندس الزواري از طراحان پهباد ابابيل بود که نقش او در جريان جنگ 2014 غزه براي همه مشهود بود؛ شهيد الزواي 10 سال قبل از ترورش به مقاومت اسلامي فلسطين و گردان‌هاي عز الدين القسام پيوسته بود.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند


پیشنهادهای ایران برای تقویت همکاری انرژی با هدف ثبات قفقاز جنوبی