حماس: صهیونیست ها ننگ پا گذاردن مقاومت بر گردن ارتش خود را فراموش نخواهند کرد

يکشنبه 16 مهر 1402
17:45
حماس: صهیونیست ها ننگ پا گذاردن مقاومت بر گردن ارتش خود را فراموش نخواهند کرد سخنگوی حماس گفت: رژیم اشغالگر از طریق بمباران بی‌رویه منازل فلسطینی‌ها در نوار غزه و هدف قرار دادن خانه‌های رهبران جنبش حماس، تلاشی ناامیدانه می کند تا افکار عمومی رژیم ننگ بی‌سابقه پا گذاشتن نیروهای مقاومت بر گردن ارتش آن فراموش کند.

العالم - فلسطین اشغالی

"حازم قاسم" سخنگوی حماس در حاشیه پخش زنده عملیات طوفان الاقصی که مقاومت فلسطین از روز گذشته (شنبه) علیه اشغالگران آغاز کرد، در گفت و گو با خبرنگار شبکه خبری العالم گفت: تصاویر دیروز مبنی بر ورود رزمندگان فلسطین به مقر نیروهای اسرائیلی و کشاندن سربازان ارتش اشغالگر برروی زمین و بیرون راندن آنها از پایگاههای خود قدرت مقاومت و ضعف دشمن را به خوبی به تصویر کشید.

حماسوی گفت: تصاویر و صحنه های منتشر شده از نیرد نیروهای مقاومت با اشغالگران به روشنی وضعیت ارتش اشغالگر در حال فرار از دست نیروهای زبده مقاومت فلسطین را نشان داد به طوری که هیچ صهیونیست و ملت عرب این تصاویر را فراموش نخواهد کرد.

سخنگوی حماس با بیان اینکه ننگ بزرگ ارتش اسرائیل با هیچ اقدام و جنایت این رژیم از بین نمی رود و در اذهان همگان باقی می ماند، تاکید کرد: این تصاویر تا زمان برچیده شدن کامل این رژیم و پایان حضور نظامی اسرائیل در سرزمین فلسطین، در اذهان ارتش و صهیونیست های اشغالگر به یاد خواهد ماند.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز