در گفت‌وگو با همتای مجارستانی؛

امیرعبداللهیان: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد

يکشنبه 16 مهر 1402
21:29
امیرعبداللهیان: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای مجارستانی اعلام کرد تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه در وضعیت کنونی شرایط را پیچیده‌تر و امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد.

العالم - ایران ـ سیاسی

پیتر سیارتو وزیرخارجه مجارستان در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان ، در خصوص ارتقاء روابط دوجانبه و تحولات اخیر در غرب آسیا بویژه فلسطین تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نقض مکرر قطعنامه های سازمان ملل متحد، ادامه اشغال اراضی فلسطین و تداوم شهرک‌سازی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه در وضعیت کنونی شرایط را پیچیده‌تر و امکان گسترش جنگ را افزایش می دهد.

امیرعبدالهیان به نقض مکرر قوانین بین المللی و گسترش سیاست های جنگ طلبانه توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وزیر امورخارجه مجارستان نیز با اشاره به اینکه گفتگو و همکاری راه حل مناسبی برای حل منازعات منطقه‌ای است، اظهارداشت، مجارستان همواره در چنین شرایطی خواهان برقراری صلح و حفظ جان مردم است.

وی با ابراز امیدواری از پایان یافتن این درگیری در خاورمیانه بر ضرورت مسئولیت پذیری همه کشورها و نقش آفرینی آنها تاکید کرد.

دو طرف در این گفتگو ، از روابط مثبت و مبتنی بر اعتماد متقابل، ابراز خرسندی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران