شورای امنیت ملی آمریکا: تعدادی آمریکایی در اسرائیل کشته شدند

دوشنبه 17 مهر 1402
02:56
شورای امنیت ملی آمریکا: تعدادی آمریکایی در اسرائیل کشته شدند شورای امنیت ملی آمریکا مدعی شد که در حملات مقاومت فلسطین «حماس» به فلسطین اشغالی، چند آمریکایی کشته شدند.

العالم-آمریکا

شورای امنیت ملی آمریکا به شبکه خبری «ان.بی.سی» اعلام کرد که مرگ تعدادی از شهروندان آمریکایی در حملات مقاومت فلسطین به فلسطین اشغالی را تأیید می‌کند.

شبکه «ان.بی.سی» به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت که در این حملات، دست کم چهار تن از آمریکایی‌ها کشته شده و هفت نفر دیگر مفقود شدند.

همزمان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن در گفت‌وگوی تلفنی با همتای اماراتی خود بر حق «اسرائیل» در دفاع از خود تأکید کرد.

این در حالی است که بلینکن دیشب در تماس تلفنی با فیصل بن فروحان همتای سعودی خود بر تمرکز واشنگتن برای توقف درگیری‌ها و حملات حماس و آزادی بازداشت‌شدگان آمریکایی تأکید کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه اعلام کرد که از ابتدای حملات حماس به فلسطین اشغالی در عملیات «طوفان الاقصی»، بیش از 700 تن از «اسرائیلی‌ها» کشته شده‌اند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

اهدای کتاب «به نام کمک» از سوی رئیس جمهوری به سران و مقامات جهان


مردم ایران با دست رئیس جمهور به ترامپ سیلی زدند


ناگویا ۲۰۲۶؛ ایران به جایگاه پنجم جدول توزیع مدال‌ها رسید


دریادار فدوی: پاسخ ایران به هر تجاوزی سنگین‌تر از گذشته خواهد بود


بازتاب سخنان رئیس جمهور در رسانه‌های جنوب شرق آسیا


دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...