شهادت برادر خبرنگار العالم در حملات رژیم صهیونیستی به غزه

دوشنبه 17 مهر 1402
21:16
احمد سهمود، خبرنگار شبکه العالم در نوار غزه، هنگام تهیه گزارش در مقابل بیمارستان، خبر شهادت برادر خود در عملیات «طوفان الاقصی» را دریافت کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

اوایل امروز، احمد سهمود، خبرنگار شبکه العالم در نوار غزه، در مورد مجروح شدن برادرش در حمله اشغالگران به نوار غزه صحبت کرد و گفت به دلیل شدت جراحت در بیمارستان بستری است و بیمارستان های نوار غزه از کمبود شدید تخت و تجهیزات بهداشتی رنج می برند.

هنگامی که احمد سهمود برای تهیه گزارش به بیمارستان رفته بود تا از شهدا و مجروحان بمباران محله های مسکونی در نوار غزه توسط رژیم اشغالگر، گزارش تهیه کند، به وی خبر داده شد که برادرش در عملیات «طوفان الاقصی» به شهادت رسیده است.

شبکه العالم شهادت برادر همکار خود احمد سمهود را تبریک و تسلیت گفته، مراتب همدردی خود را ابراز می نماید.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی