بيانه مهم و هشدار آمیز گردان‌های قسام

سه شنبه 18 مهر 1402
01:15
بيانه مهم و هشدار آمیز گردان‌های قسام گردان‌های عزیز الدین قسام (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) دوشنبه بیانیه‌ای هشدار آمیز خطاب به صهیونیست‌ها منتشر کرد.

العالم-فلسطین اشغالی

متن کامل بیانیه هشدار آمیز قسام در ذیل آمده است:

بسم الله الرحمن الرحيم

ذَٰلِكَ وَمَنْ عَاقَبَ بِمِثْلِ مَا عُوقِبَ بِهِ ثُمَّ بُغِيَ عَلَيْهِ لَيَنصُرَنَّهُ اللَّهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَعَفُوٌّ غَفُورٌ

هر کس به همان قدر ظلمی که به او شده در مقام انتقام برآید و باز بر او ظلم شود البته خدا او را یاری می‌کند. خدا عفوكننده و آمرزنده است.

ما در گردان‌های شهید عزالدین قسام به اخلاق دینی، نظامی و انسانی که برادرمان فرمانده کل (قسام) در سخنرانی اعلام نبرد طوفان الاقصی بیان داشت، ایمان و باور داریم. ما به آموزه‌های دین حنیف خود در حفظ جان گروگان‌ها و اسرا ایمان داریم، اما جنایت‌های صهیونیستی علیه فرزندان بی‌دفاع ملت ما و تخریب منازل غیر نظامیان بر سر آن‌ها و کشتار جمعی کودکان، زنان و سالخوردگان در منازلشان نشان می‌دهد که دشمن زبان اخلاق و انسانیت را نمی‌فهمد و باید با زبانی با آن سخن گفت که آن را خوب می‌فهمد.

جنایت‌های صهیونیستی فاشیستی وحشیانه علیه خانواده‌های زیادی در نوار غزه از طریق بمباران منازل بر سر ساکنانش برای ما دردآور بود. بر این اساس، تصمیم گرفتیم که حدی برای جنایت‌ها قرار دهیم و به این علت اعلام می‌کنیم که از این ساعت هر حمله‌ای به فرزندان بی‌دفاع ملت‌مان در خانه‌هایشان بدون اخطار قبلی انجام شود، متاسفانه با اعدام یکی از گروگان‌های دشمن پاسخ داده خواهد شد. به ناچار نیز صدا و تصویر آن را پخش خواهیم کرد. ما این تصمیم خود را اعلام می‌کنیم تا دشمن و رهبرانش را در برابر جهانیان متوجه مسئولیت خود در قبال این تصمیم کنیم. اکنون هم توپ در زمین دشمن است.

والله غالب على امره ولكن اكثر الناس لا يعلمون

کسی که قبلا بیم و هشدار دهد معذور است.

خداوند بر امر خود چیره است، اما بیشتر مردم نمی‌دانند.

گردان‌های شهید عزالدین قسام

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند