گزارش العالم؛ بیمارستان های غزه دیگر جا ندارد

پنج‌شنبه 20 مهر 1402
14:40
گزارش العالم؛ بیمارستان های غزه دیگر جا ندارد به دنبال بمباران وحشیانه مناطق مسکونی نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی و کشتار دسته جمعی فلسطینیان، با توجه به تعداد بالای شمار شهدا و مجروحان، بیمارستان ها و مراکز پزشکی غزه امکان پذیرش این همه تلفات را ندارد.

العالم- فلسطین

احمد سهمود خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه گزارش داد: اشغالگران جنگ وحشیانه و کشتار گروهی علیه فلسطینیان نوار غزه به راه انداخته اند، شمار تلفات به گونه ای است که با ورود ده ها شهید و مجروح به بیمارستان های نوار غزه، دیگر جایی برای کشته ها درسردخانه ها وجود ندارد و پیکر شهدا روبروی سردخانه هادر مرکز پزشکی غزه قرار داده شده است.

غزهبنابر این گزارش: پس از انتقال بیش از 7 هزار زخمی در ششمین روز حملات رژیم اسرائیل به نوار غزه پس از عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین در داخل اراضی اشغالی، دیگر تخت کافی در بیمارستان های نوار غزه وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار العالم، درگیری‌ها تا این لحظه در چندین مجتمع شهرکی و پایگاه نظامی در نوار غزه و همچنین در سدیروت و شماری از پایگاهها و شهرک‌های دیگر در جریان است.

اشغالگران خانه های غیرنظامیان را بمباران می کنند، و دقیقا آخرین هدف گیری در خیابان ابوحمید در اردوگاه الشاطی بود که خانه ی الحسنی را بر سر ساکنان آن ویران کردند که به شهادت و زخمی شدن شمار زیادی منجر شد.

به گزارش خبرنگار العالم،‌ نظامیان رژیم اشغالگر نوار غزه را محاصره و اینترنت، شبکه تلفن همراه و برق را قطع کرده اند، و این درحالی است که وزارت بهداشت غزه زنگ خطر نبود برق در بیمارستان ها را به صدا درآورده است.

به گزارش العالم، تلاش هایی برای کمک رسانی از مصر صورت گرفته است، اما ارتش اشغالگر از ورود هر گونه کمک از گذرگاه زمینی رفح جلوگیری و بارها این گذرگاه را بمباران کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز