طالبان از فلسطین اعلام حمایت کرد

شنبه 22 مهر 1402
15:37
طالبان از فلسطین اعلام حمایت کرد طالبان در یک بیانیه بار دیگر حمایت خود از مردم فلسطین را اعلام کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش طلوع نیوز، طالبان در این بیانیه اعلام کرد که حمله‌های اسراییل، قطع آب و منع ورود مواد خوراکی و دارو به غزه، وحشت بزرگ انسانی‌ست.

طالبان از جامعه جهانی به‌ ویژه کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی خواسته است تا هرچه زودتر به «قضیه فلسطین رسیدگی و جلو حمله‌های وحشیانه اسراییل به غزه» را بگیرند.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیاتی با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.

بنا بر آخرین اعلام وزارت بهداشت فلسطین از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در شنبه گذشته (۱۵ مهرماه) تاکنون در اثر بمباران های رژیم صهیونیستی دو هزار و ۲۱۵ غیرنظامی فلسطینی که اکثر آنها کودک و زن هستند، به شهادت رسیده اند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک