اقتصاد اسرائیل روی موج‌های طوفان الاقصی؛ بازار‌های اشغالگران کساد شد

سه شنبه 25 مهر 1402
22:11
خبرنگار شبکه خبری العالم در فلسطین گفت که تاکنون هیچ نشانه ای مبنی بر موافقت رژیم صهیونیستی با ارسال کمک به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح مشاهده نشده است.

العالم – فلسطین اشغالی

خضرشاهین خبرنگار العالم در فلسطین گفت: تل آویو از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در معرض موشک های مقاومت قرار گرفته و دچار بی ثباتی شده و ترس بر آن سایه افکنده است.

خبرنگار شبکه خبری العالم با بیان اینکه همه چیز در تل آویو از جمله تجارت به دلیل موشک های مقاومت متوقف شده است، خاطرنشان کرد: پس از آغاز طوفان الاقصی اقتصاد رژیم به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و میلیاردها دلار به بازار سهام خسارت وارد شده است.

وی تصریح کرد: کابینه نتانیاهو از صهیونیستها خواسته برای جنگی طولانی آماده شوند و برای بیش از چهار ماه آذوقه و کالاهای اساسی ذخیره کنند و به دنبال مکان های امن باشند به همین دلیل مردم ضمن مخالفت با استمرار جنگ خواهان کناره گیری نتانیاهو هستند.

0% ...

آخرین اخبار

کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود