بیانیه حزب‌الله لبنان درباره بمباران بیمارستان غزه

چهارشنبه 26 مهر 1402
01:49
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره بمباران بیمارستان غزه

جنبش مقاومت «حزب‌الله» لبنان در بیانیه‌ای به حمله تروریستی و وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه واکنش نشان داد.

العالم - لبنان

به گزارش رسانه‌های لبنانی، در بیانیه حزب‌الله تاکید شده‌ است که‌ بیانیه‌های ابراز انزجار دیگر کافی نیست.

این گروه مقاومت افزود: جنایت دهشناک و وحشیانه باندهای قتل و کشتار صهیونیستی علیه بیمارستان المعمدانی عرق شرم بر پیشانی بشریت می‌نشاند.

حزب‌الله با بیان اینکه این کشتار، ادامه قتل‌های دیریاسین و صبرا و شتیلاست، خاطرنشان کرد: این جنایت چهره واقعی رژیم و حامی شیطانش را نشان داد.

این گروه خواستار تحرک فوری امت اسلامی شد و از آنها خواست به خیابان‌ها بیایند و خشم و انزجارشان را نشان دهند.

در همین راستا، مناطق مختلف جهان صحنه تظاهرات علیه اقدام کور رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی غزه بود.

رژیم صهیونیستی روز سه شنبه بیمارستان المعمدانی در غزه را بمباران کرد که تا این لحظه گزارش‌ها حکایت از شهادت بیش از ۵۰۰ تن دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود