فراخوان حماس و جهاد اسلامی برای برگزاری تظاهرات خشم

جمعه 28 مهر 1402
03:14
فراخوان حماس و جهاد اسلامی برای برگزاری تظاهرات خشم جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین خواستار برگزاری تظاهرات خشم در کشورهای عربی و اسلامی شدند.

العالم-فلسطین اشغالی

جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی از همه مردم در کشورهای عربی و اسلامی خواستند تا فردا (جمعه) در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه، تظاهرات خشم برگزار کنند.

بنابر گزارش شبکه المیادین، جهاد اسلامی تأکید کرد که طرح سرکوب غزه مقدمه‌ای برای الحاق کرانه باختری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های کابینه فاشیستی و افراطی «بنیامین نتانیاهو» است.

این جنبش تأکید کرد: بایستی روز جمعه، روز خشم مردمی در سراسر کشورهای عربی و اسلامی باشد تا صدا و موضع آن‌ها را کل دنیا بشنود.

حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه همچنان ادامه و تاکنون ۳۷۸۵ فلسطینی از جمله ۱۵۲۴ کودک به شهادت رسیده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»