کمین گردان های "القسام" برای ارتش اشغالگر در شرق خان یونس

يکشنبه 30 مهر 1402
19:52
کمین گردان های  شماری از سربازان و نظامیان صهیونیست در کمین نیروهای گردان های قسام در خان یونس افتادند و پا به فرار گذاشتند.

العالم - فلسطين

بنابر این گزارش،‌ گردان های القسام اعلام کرد: شماری از سربازان و نظامیان صهیونیست که در کمین نیروهای ما در خان یونس افتادند، خودروهای خود را رها کرده و پیاده به سمت شرق حصار مرزی گریختند.

گردان های القسام در پی این کمین در شرق خان یونس پیامی به رژیم اسرائیل فرستاد و خاطرنشان کرد: برای شکست پیشروی کنید و قدرت ما را خواهید فهمید.

گردان های القسام همچنین در بیانیه ای اعلام کرد: مجاهدین القسام پس از گذشتن از موانع ، یک نیروی زرهی صهیونیستی را پس از عبور از حصار مرزی به دام انداختند.

در این نبرد گردان های قسام دو بولدوزر و یک تانک را منهدم و بقیه نیروهای صهیونیست را مجبور به عقب نشینی کردند. بنابر این گزارش، نیروهای قسام پس از این عملیات به سلامت به پایگاه های خود بازگشتند.

از سوی دیگر رسانه‌های عبری امروز (یکشنبه) از زخمی شدن شماری از نظامیان ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی براثر شلیک موشک ضد زره به شهرک کیسوفیم در نوار غزه خبر دادند.

شبکه 12 عبری گزارش داد بر اثر شلیک موشک ضد زره ازغزه، 4 سرباز زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد