وزیر خارجه فلسطین: اسرائیل در حال انتقام از زنان و کودکان غزه است

سه شنبه 2 آبان 1402
19:21
وزیر خارجه فلسطین: اسرائیل در حال انتقام از زنان و کودکان غزه است
وزیر خارجه فلسطین روز سه‌شنبه با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در حال انتقام گیری از زنان و کودکان در غزه بوده، گفت که امنیت و صلح با کشتار کودکان و ویرانی خانه‌ها بدست نمی‌آید.

العالم - فلسطین اشغالی

«ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین روز سه‌شنبه در سخنانی گفت ادامه ناکامی شورای امنیت سازمان ملل در توقف قتل عام فلسطینیان غیرقابل قبول است.

وی در ادامه هشدار داد: «ادامه کشتار و ظلم، باعث نخواهد شد تا اسرائیل در امنیت بیشتری قرار بگیرد».

آمریکا طی روزهای گذشته مانع تصویب پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی روسیه برای ملزم کردن رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به توقف حملات به غزه شده است. مقامات آمریکایی مدعی هستند هرگونه آتش‌بس در غزه باعث تجدید قوای حماس خواهد شد.

المالکی گفت: «هر خانواده‌ای در غزه مصیبت زده و غمگین بوده و شاهد هیچگونه همدردی با آنها نیستیم».

وزیر خارجه فلسطین افزود: «1000 فلسطینی هنوز زیر آوارها قرار داشته و 2 میلیون نفر در غزه تحت بمباران هستند».

وی هشدار داد: «هرگونه تاخیر در ارسال کمک‌ها و سوخت به غزه به معنای حکم اعدام ساکنان غزه است».

المالکی گفت: «هیچگونه توجیهی برای اقداماتی که اسرائیل در غزه انجام می‌دهد وجود نداشته و اقدامات آن بر خلاف قوانین بین‌المللی بشردوستانه است».

وزیر خارجه فلسطین با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در حال انتقام گیری از زنان و کودکان در غزه بوده، گفت: «امنیت و صلح با کشتار کودکان و ویرانی خانه‌ها بدست نمی‌آید».

وی اضافه کرد: «چه تعداد زنان و کودکان در غزه باید قربانی شوند تا شورای امنیت سازمان ملل خواستار آتش بس شود».

براساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، شمار قربانیان بمباران نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی برای هجدهمین روز متوالی، به 5791 شهید و بیش از ۱۸۰۰۰ زخمی رسیده است که بیش از نیمی از تلفات و قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در پایان سخنانش تاکید کرد: «تنها راه دستیابی به صلح، پایان اشغالگری و ایجاد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس است».

0% ...

آخرین اخبار

37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم