رایزنی و هماهنگی محورهای مقاومت برای رویارویی با دشمن صهیونیست

پنج‌شنبه 4 آبان 1402
10:13
رایزنی و هماهنگی محورهای مقاومت برای رویارویی با دشمن صهیونیست حزب الله لبنان با محورهای مقاومت جهت مقابله با رژیم صهیونیستی رایزنی کرد.

العالم - لبنان

ارتش اشغالگر صهیونیستی در مرز با فلسطین با بدترین وضعیت امنیتی مواجه است. همزمان با تحولات میدانی غزه، عملیات کیفی مقاومت اسلامی در نوار مرزی و خطوط مقدم جبهه شدت گرفته است.

مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی از این واهمه دارند که در صورت ورود ارتش به عملیات زمینی در باریکه غزه، حزب‌الله دامنه عملیات و تحرکات خود را گسترش دهد و این امر بدین معناست که مرحله بحرانی‌تر و خطرناک‌تر برای رژیم اشغالگر به وجود خواهد آمد که بنا به تایید مقامات آمریکایی، صهیونیستی و کارشناسان نظامی، این رژیم نمی‌تواند همزمان در دو جبهه بجنگد.

دراین راستا، یک منبع آگاه به روزنامه لبنانی " الدیار" گفت: محور مقاومت با توجه به تحولات اخیر و تداوم جنگ و کشتار سیستماتیک دشمن، سرعت هماهنگی و رایزنی خود را افزایش داده است.

مقاومت غزه در این رایزنی‌ها تأکید کرده که علی‌رغم حملات شدید اشغالگران، برای مقابله با دشمن آماده است و همچنان از توان لازم برای مقابله با عملیات نظامی زمینی علیه باریکه غزه برخوردار است.

این منبع افزود: دیدار سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله با زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و شیخ صالح العاروری ، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در این چارچوب صورت گرفت و دراین دیدار در مورد اینکه طرف‌های محور مقاومت در این مرحله چه کاری باید انجام دهند تا به پیروزی واقعی دست یابند، گفتگو شد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی؛ رویکرد جنگ‌طلبانه کانادا را محکوم کرد


گفتگوی دیپلماتیک تهران و اسلام‌آباد در نیویورک


صدای گویای کاروان ورزشی ایران در ناگویا


از دیدارها تا سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: سخنان پزشکیان، نمایش اقتدار نظام بود


اهدای کتاب «به نام کمک» از سوی رئیس جمهوری به سران و مقامات جهان


مردم ایران با دست رئیس جمهور به ترامپ سیلی زدند


ناگویا ۲۰۲۶؛ ایران به جایگاه پنجم جدول توزیع مدال‌ها رسید


دریادار فدوی: پاسخ ایران به هر تجاوزی سنگین‌تر از گذشته خواهد بود


بازتاب سخنان رئیس جمهور در رسانه‌های جنوب شرق آسیا