ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدن یکی دیگر از نیروهایش را تایید کرد

جمعه 5 آبان 1402
09:19
ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدن یکی دیگر از نیروهایش را تایید کرد ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدن یک نظامی 20 ساله خد از تیپ ناحل را در درگیری با نیروهای قسام تایید کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد که "شوهام بن هروش" نظامی 20 ساله تیپ ناحل که در تاریخ 7 اکتبر در درگیری با نیروهای قسام در اطراف غزه زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده کشته شده است.

با کشته شدن این نظامی، شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد طوفان الاقصی به 310 کشته افزایش یافت.

در همین حال منابع خبری گزارش دادند،‌ نیروهای کماندویی رژیم صهیونیستی سحرگاه امروز (جمعه) از محور بیت حانون در شمال نوار غزه و همچنین شرق غزه درصدد ورود به این مناطق برآمدند که با واکنش و کمین نیروهای قسام شاخه نظامی حماس و درگیری های شدید مواجه شدند.

منابع خبری عبری نیز، از قطع ارتباط نیروی ویژه صهیونیستی با مرکز فرماندهی خود خبر دادند. همچنین برخی اخبار تایید نشده از به اسارت یک نظامی اسرائیلی در این حمله حکایت دارد.

به دنبال کمین نیروهای قسام، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به حملات سنگین به مناطق درگیری‌ها برای پوشش هوایی عقب نشینی نیروهای ویژه اسرییلی مبادرت کرد.

این چندمین تلاش نافرجام نیروهای ویژه صهیونیستی برای نفوذ در نوار غزه است.

0% ...

آخرین اخبار

شوک جدید قیمتی در بازار سوخت آمریکا هم زمان با پایان انتخابات میان‌دوره‌ای


طنین"زنگ استکبار ستیزی" در مدارس / آغاز راهپیمایی 13 آبان در تهران و سراسر کشور


حملات توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به چند منطقه در جنوب لبنان


خطیب‌زاده: ایران برای جلوگیری از تنش‌ها، مسیر دیپلماتیک را برگزیده است


انهدام ۴ نفتکش متخلف بر اثر برخورد با مین و شکار ۵۶مین فروند پهپاد MQ۹


ادعای ترامپ: آمریکا هیچ برنامه فوری‌ برای حمله به ایران ندارد


آخرین نتایج انتخابات آمریکا/ پیشتازی دموکرات ها در برابر حزب ترامپ


بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است