در گفتگو با العالم مطرح شد؛

جزئیات حمله زمینی ارتش صهیونیستی به غزه از زبان کارشناس نظامی

شنبه 6 آبان 1402
22:39
کارشناس امور نظامی و راهبردی گفت: آنچه ارتش اسرائیل با نام حمله زمینی به باریکه غزه انجام داد در واقع یک عملیات نظامی به معنای واقعی نبود بلکه نوعی عملیات تجسسی و شناسایی با پشتیبانی تسلیحاتی بود که طی آن نیروهای اشغالگر متحمل تلفات سنگینی شدند.

العالم - فلسطین

هشام جابر کارشناس لبنانی در گفت وگو با العالم خاطرنشان کرد که ر‌ژیم اسرائیل شب گذشته به دو دلیل اینترنت و ارتباطات غزه را قطع کرد: نخست این که روی جنایات خود در غزه سرپوش گذارد و دوم این که شکستی را که طی حمله زمینی در انتظارش بود مخفی نگه دارد.

وی گفت: نیروهای زمینی ارتش اسرائیل که تعدادشان حدود 500یا 600 نفر بود تنها چند کیلومتر در منطقه بیت حانون و اردوگاه البریج پیشروی کردند و خیلی زود با کمین نیروهای مقاومت روبرو شدند و حدود 30 خودروی زرهی آنها به همراه سرنشینانشان آسیب دیدند و به زودی جزئیات آن فاش خواهد شد.

این کارشناس نظامی افزود: به همین دلیل من می گویم که این حرکت صهیونیست ها در واقع عملیات زمینی به معنای واقعی نیست بلکه به اصطلاح نظامی نوعی عملیات شناسایی همراه با ‌آتش بود برای محک زدن شرایط و جمع آوری اطلاعات لازم.

هشام جابر گفت: از آنجایی که کسب اطلاعات در خصوص نیروهای مقاومت برای صهیونیست ها بسیار حائر اهمیت است بارها طرح عملیات نظامی زمینی خود را تغییر داده اند و نظامیان آمریکایی که گرداننده این صحنه هستند و بر این امر نظارت دارند از اسرائیل خواستند که برنامه نظامی طرح ریزی کند که قابل اجرا باشد.

این کارشناس نظامی خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی روز گذشته هنگام عملیات زمینی اطلاعات شفاف و دقیقی از اوضاع منطقه و مکان استقرار نیروهای مقاوت در آن نداشت.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد