پیام صدر برای حرکت عراقی‌ها به سوی سفارت آمریکا

يکشنبه 7 آبان 1402
11:26
پیام صدر برای حرکت عراقی‌ها به سوی سفارت آمریکا یک شخصیت نزدیک به «سید مقتدا صدر» رهبر جریان صدر در عراق در واکنش به انتقادها از سکوت دولت عراق در مقابل درخواست بستن سفارت آمریکا، حرکت عراقی‌ها به سوی سفارت آمریکا در بغداد را خواستار شد.

العالم - عراق

«صالح محمد العراقى» شخصیت نزدیک به «سید مقتدا صدر» رهبر جریان صدر که به وزیر او هم معروف شده، در واکنش به انتقادها از سکوت دولت بغداد در مقابل درخواست بستن سفارت آمریکا، پیامی صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری «بغداد الیوم»، متن این پیام به شرح زیر است: به خدا توکل کردیم .. همگان باید فوراً و کفن پوش همراه با در دست داشتن پرچم‌هاى عراق و فلسطین، بدون سلاح به سمت منطقه «الخضراء» که سفارت آمریکا در آن قرار دارد، حرکت کنند.

رهبر جریان صدر، روز جمعه (۲۷ اکتبر) از دولت و پارلمان عراق خواسته بود تا با بستن سفارت آمریکا در بغداد به دلیل حمایت نامحدود واشنگتن از جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه موافقت کنند.

صدر اذعان کرده بود : در صورت عدم پاسخگویی دولت و مجلس، موضع دیگری خواهیم داشت که متعاقباً اعلام می‌شود ، در این زمان همه باید متعهد به تمکین از تصمیمات رسمی باشند، به صورت فردی اقدام نکنند و از استفاده از سلاح خودداری کنند.

وی پیشتر هم طی سخنانی با موضوع محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به غزه که پس از عملیات «طوفان الاقصی» تشدید شد، پیامی برای ایران، عربستان سعودی و مصر ارسال کرد و گفت: کشورهای عربی و اسلامی به رهبری عربستان سعودی، مصر و ایران باید برای تامین آب و غذا برای مردم غزه تلاش کنند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود