گزارش خبرنگار العالم ازفاجعه انسانی در بیمارستان های غزه+فیلم

شنبه 13 آبان 1402
22:22
براساس اعلام وزرات بهداشت فلسطین، در سایه تداوم بمباران بیمارستان ها و زیرپا گذاشته شدن قوانین و مقرارات بین المللی اوضاع انسانی غزه فاجعه بار است.

العالم-فلسطین

خبرنگار شبکه خبری العالم در باریکه غزه با اشاره به از کار افتادن ژنراتور برق اصلی بیمارستان الشفاء و درمانگاه کمال عدوان و فعالیت موتورهای کمکی که تنها بخشی از برق این بیمارستان ها را پوشش می دهد، از وضعیت بسیار ناگوار و فاجعه بار این منطقه در سایه ادامه تجاوزگری های صهیونیست ها خبر داد.

خبرنگار العالم همچنین به توقف خدمت رسانی به شهروندان در بخش هایی از بیمارستان الشفاء به علت تاریکی شدید اشاره کرد و گفت: حتی آب این بیمارستان نیز قطع شده است.

وی اوضاع این منطقه را براساس اعلام وزرات بهداشت فلسطین در سایه تداوم بمباران بیمارستان ها و زیرپا گذاشته شدن قوانین و مقرارات بین المللی فاجعه بار توصیف کرد.

وزارت بهداشت فلسطین روز گذشته درباره بروز فاجعه انسانی بر اثر توقف فعالیت ژنراتورهای برق اصلی بیمارستان الشفاء به علت نداشتن سوخت هشدار داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است