کنفرانس سران اسلامی ـ عربی از منظر رسانه های اسراییلی

يکشنبه 21 آبان 1402
17:43
خبرنگار العالم در گزارشی به نتایج کنفرانس سران اسلامی ـ عربی در ریاض در باره غزه، از منظر رسانه های اسراییلی پرداخته است.

العالم – فلسطین

خبرنگار شبکه خبری العالم در فلسطین گزارش داد که از منظر مطبوعات اسرائیلی، نتایج کنفرانس سران اسلامی ـ عربی در ریاض فرق چندانی با کنفرانس های سابق نداشت اما مواضع سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران قابل اتکا بود.

بنابر این گزارش، سخنان عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر نیز در این نشست مهم بود. وی در این نشست درباره مخالفتش با مهاجرت آوارگان فلسطینی به مصر و اسکان آنان در سینا سخن گفت.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، بیشترین توجه مطبوعات اسرائیلی به سخنان سید حسن نصرالله بود که بسیار موثر و نمایانگر موضع کشورهای اسلامی ـ عربی و محور مقاومت بود اما همین مطبوعات نوشتند که کنفرانس مطبوعاتی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسراییل که تقریبا همزمان با آن برگزار شد، حرف جدیدی نداشت.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد