حماس: اخراج «برآورمن» پیروزی برای اقدام گسترده مردمی در بریتانیا است

دوشنبه 22 آبان 1402
18:21
حماس: اخراج «برآورمن» پیروزی برای اقدام گسترده مردمی در بریتانیا است حماس در بیانیه مطبوعاتی، اخراج برآورمن وزیر انگلیسی را از کابینه این کشور یک پیروزی برای اقدام گسترده مردمی در بریتانیا دانست و از مردم آزاده جهان خواست فعالیت خود را تا پایان جنگ نسل کشی علیه نوار غزه افزایش دهند.

العالم - فلسطین اشغالی

«سوئلا برآورمن» وزیر کشور پرحاشیه انگلیس که با اقدام مردمی در حمایت از حقوق فلسطینی‌ها مخالف بود و تظاهرات کنندگان را «اوباش» توصیف کرده بود، برکنار شد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه مطبوعاتی خود این اتفاق را پیروزی برای جنبش عظیم مردمی در انگلیس توصیف کرد که از ملت مظلوم فلسطین حمایت و با جنایات اشغالگران در غزه مخالفت می کند.

در این بیانیه آمده است: «ما از مردم آزاده جهان در پایتخت‌های غربی می خواهیم که حمایت خود را از مردم فلسطین در نوار غزه ادامه دهند و آن را گسترده تر کنند و بر دولت‌ها و تصمیم گیرندگان فشار بیاورند تا به دستورات حقوق بین الملل و حقوق بشردوستانه پایبند باشند و برای توقف قتل عام ارتش اشغالگر فاشیست علیه غیرنظامیان و بی گناهان در نوار غزه تلاش کنند.»

0% ...

آخرین اخبار

اهدای کتاب «به نام کمک» از سوی رئیس جمهوری به سران و مقامات جهان


مردم ایران با دست رئیس جمهور به ترامپ سیلی زدند


ناگویا ۲۰۲۶؛ ایران به جایگاه پنجم جدول توزیع مدال‌ها رسید


دریادار فدوی: پاسخ ایران به هر تجاوزی سنگین‌تر از گذشته خواهد بود


بازتاب سخنان رئیس جمهور در رسانه‌های جنوب شرق آسیا


دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...