کوهن: فقط دو هفته فرصت داریم کار را در غزه یکسره کنیم

دوشنبه 22 آبان 1402
19:25
کوهن: فقط دو هفته فرصت داریم کار را در غزه یکسره کنیم وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه هشدار داد که این رژیم تنها دو هفته فرصت دارد تا پیش از آنکه فشارهای بین‌المللی موثر واقع شود، کار را در غزه یکسره کند.

العالم - فلسطین اشغالی

«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به افزایش فشارهای بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وی در سخنانی گفت: «فشارهای بین‌المللی علیه ما برای پایان دادن به جنگ در حال افزایش است».

کوهن در ادامه سخنانش گفت: «ما تنها دو هفته فرصت داریم تا پیش از آنکه فشارهای بین‌المللی موثر واقع شود، کار را یکسره کنیم».

همزمان با بی‌توجهی رژیم موقت صهیونیستی به درخواست‌های جهانی برای توقف حملات جنایتکارانه به نوار غزه و کشتار مردم فلسطین، صلیب سرخ جهانی نیز درباره وخامت اوضاع انسانی در این منطقه هشدار داد.

«آلِنا سینِنکو» نماینده کمیته بین‌المللی صلیب سرخ امروز (دوشنبه) در مصاحبه با شبکه «روسیا۲۴» گفت که وضعیت انسانی و درمانی در نوار غزه بسیار وخیم و در شرایط بحرانی است.

این در حالی است که تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی در شهرها و کشورهای مختلف جهان به طور گسترده‌ ادامه دارد.

حدود ۱۰ هزار نفر از مردم سراسر ایالت تگزاس در آمریکا با برپایی تظاهرات، از مردم فلسطین در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه حمایت کردند و خواستار برقراری آتش‌بس شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


واکنش تند نماینده ایران به تهدید آمریکا به استفاده از بمب‌های سنگین در نامه ای به شورای امنیت


تهران و مسکو؛ تفاهم‌های دوجانبه برای تقویت همکاری و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز