هنیه نشست فوری کمیته سران کشورهای عربی و اسلامی را خواستار شد

يکشنبه 28 آبان 1402
02:04
هنیه نشست فوری کمیته سران کشورهای عربی و اسلامی را خواستار شد

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شنبه شب خواستار نشست فوری کمیته سران کشورهای عربی و اسلامی شد.

العالم - فلسطین اشغالی

هنیه پس از جنایت‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی در مدارس محل استقرار آوارگان غیر نظامی بویژه دو مدرسه فاخوره و تل الزعتر تنها چند ساعت پس از تخلیه بیمارستان شفا از بیماران و مجروحان، با شماری از رهبران و مقامات منطقه‌ای و بین‌المللی تلفنی گفت و گو کرد و خواستار تحرک جدی برای توقف کشتار ملت فلسطین شد.

هنیه در این تماس‌ها بر اهمیت برگزاری نشست فوری کمیته پیگیری نتایج نشست سران کشورهای عربی و اسلامی که اخیرا در ریاض برگزار شد، تاکید کرد و خواستار عملیاتی شدن تصمیمات این نشست در خصوص توقف جنگ علیه نوار غزه و شکستن محاصره این منطقه شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین بر ضرورت تحرک فوری برای ملزم کردن رژیم صهیونیستی به اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی اخیر در خصوص توقف تجاوز و جنگ علیه ملت فلسطین و حمایت از بیمارستان‌های غزه تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی