فیلم لحظه توقیف و هدایت کشتی گلکسی لیدر اسرائیل به سواحل یمن

دوشنبه 29 آبان 1402
10:37
نیروهای مسلح یمن روز گذشته از توقیف یک فروند کشتی وابسته به رژيم صهیونیستی و هدایت آن به سواحل یمن خبر دادند که یحیی سریع سخنگوی رسمی نیروهای مسلح این کشور نیز ضمن تایید این خبر تاکید کرد که نیروهای یمنی کشتی اسرائیلی را در دریای سرخ توقیف و به سواحل این کشور هدایت کردند.

العالم-یمن

محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن توقیف کشتی «گلکسی لیدر» متعلق به شرکت تاجر اسرائیلی «رامی اونگر» را تاکید کرد.

عبدالسلام روز گذشته (یکشنبه) در توییتی خاطرنشان کرد: در مسیر همبستگی با ملت مظلوم فلسطین و برای حمایت از مقاومت قهرمانانه فلسطین در نواز غزه تاکید می کنیم که توقیف کشتی اسرائیلی گامی عملی برای اثبات جدیت نیروهای یمنی برای ورود به نبرد دریایی با این رژیم به هر قیمتی است.

توقیفوی با اشاره به این که هرگونه تلاش برای جلوگیری از گسترش دامنه درگیری ها به توقف تجاوزگری رژيم اسرائیل بستگی دارد، تاکید کرد که عملیات توقیف کشتی اسرائیلی شروع کار است؛ جهان باید بداند که جنایات رژیم اسرائیل در غزه تمام مرزها و قوانین را زیر پا گذاشته است.

سخنگوی انصارالله یمن خاطرنشان کرد که تکلیف هر انسان آزاده ای در جهان این است که هر‌آنچه در توان دارد برای پایان دادن به جنایت اسرائیل به کار گیرد.

شبکه12 تلویزیون رژیم اسرائیل نیز به نقل از یک مقام مسئول در این رژيم اعلام کرد که کشتی گلکسی لیدر در مالکیت شرکتی اسرائیلی است و 22 خدمه دارد.

نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل هم در نخستین واکنش خود به این موضوع تاکید کرد که حکومتش از جانب یمن متحمل ضربه سنگینی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود