حماس خواستار مداخله بین‌المللی برای حمایت از بیمارستان اندونزیایی غزه شد

دوشنبه 29 آبان 1402
13:23
حماس خواستار مداخله بین‌المللی برای حمایت از بیمارستان اندونزیایی غزه شد حماس مداخله فوری نهادهای بین‌المللی را برای جلوگیری از وقوع کشتار و جنایتی دیگر در بیمارستان اندونزیایی در شمال نوار غزه خواستار شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، جنبش مقاومت اسلامی حماس با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که دشمن اشغالگر در ادامه سیاست هدف قرار دادن مراکز پزشکی و درمانی، بیمارستان اندونزیایی را بمباران کرد که طی آن 12 نفر شهید و شمار زیادی زخمی شدند.
بیمارستادنحماس تصریح کرد،‌ این رژیم به دور از هرگونه ارزش‌های اخلاقی است و بیمارستان‌ها را مقابل دیدگان جهانیان محاصره و بمباران می‌کند و اکنون به دنبال خارج کردن تنها بیمارستان شمال نوار غزه از خدمت است که این مساله اتخاذ موضع قاطع بین‌المللی را می‌طلبد.
منابع خبری اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز (دوشنبه)‌ بیمارستان اندونزیایی غزه را هدف قرار داد که بر اثر آن شماری شهید و مجروح شدند.
در حملات جنایتکارانه اشغالگران اسرائیلی به بیمارستان اندونزیایی در شمال نوار غزه، دکتر عدنان البرش رئیس بخش جراحی استخوان این بیمارستان نیز زخمی شد.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم