شیخ نعیم قاسم: کشورهای عربی تنها با ارسال غذا برای مردم غزه خود را معاف نکنند

سه شنبه 30 آبان 1402
13:33
شیخ نعیم قاسم: کشورهای عربی تنها با ارسال غذا برای مردم غزه خود را معاف نکنند معاون دبیرکل حزب‌الله با بیان اینکه مقاومت لبنان اطلاع یافته نیروهای فلسطینی قادرند مدت‌ها در برابر نیروهای اسرائیلی مقاومت کنند، گفت کشورهای عربی نباید فقط به ارسال غذا و تدارکات برای مردم غزه اکتفا کنند.

العالم - لبنان

شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان، ظهر امروز (سه‌شنبه)، در مراسم تقدیر از دانشجویان شهید شده در راه قدس در بیروت از اقدام نیروهای مسلح یمن در تصرف یک کشتی اسرائیلی تقدیر کرد.

ارتش یمن اخیرا و بعد از هشدار رسمی به تمام کشتی‌های اسرائیلی توانست کشتی اسرائیلی «گلکسی لیدر» را در دریای سرخ با تمام خدمه آن تحت کنترل خود درآورد و به بندر الحدیده در غرب یمن هدایت کند.

شیخ نعیم قاسم در این باره گفت: «آنچه یمنی‌ها انجام دادند، اقدامی شجاعانه بود که نشان داد امت [اسلامی] از ظرفیت‌های بالای ثمربخشی برخوردار است. کشتی‌ای که انصارالله بر آن مسلط شد، آغاز یک ضربه بسیار بزرگ است که اقتصاد اسرائیل را هدف قرار خواهد داد».

معاون دبیرکل حزب‌الله ادامه داد: «یمنی‌ها مصمم هستند و از چیزی نمی‌ترسند. آن‌ها از سال ۲۰۱۵ پایدار بوده‌اند و مقاومت کردند».

او همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش به انتقاد از برخی کشورهای عربی پرداخت و اظهار داشت: «کشورهای عربی و اسلامی باید حتی شده اندک در آزار دادن دشمن سهیم شوند. اینکه کشورهای عربی غذا و آذوقه به مرم غزه بدهند تا خود را معاف کنند، کافی نیست!»

شیخ نعیم قاسم همچنین تاکید کرد پیروزی نیروهای مقاومت در شرایطی رقم می‌خورد که دشمن نتواند اهداف خود را محقق کند و تلاش دشمن برای نابودی حماس و مقاومت قابل تحقق نیست.

معاون دبیرکل حزب‌الله همچنین به ورود نیروهای اسرائیلی به نوار غزه اشاره کرد و گفت: «اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد مقاومت فلسطین قادر است مدت‌ مدیدی [در برابر] دشمن مقاومت کند».

شیخ نعیم قاسم در عین حال تاکید کرد: «جنگ علیه غزه را متوقف کنید به جای آنکه از ما بخواهید دامنه درگیری‌‌ها را گسترش ندهیم و جنگ تنها محدود به غزه باقی بماند».

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم