مرحله دوم مبادله اسرا امشب انجام می شود

شنبه 4 آذر 1402
22:57
مرحله دوم مبادله اسرا امشب انجام می شود به دنبال اعلام گردان های قسام مبنی بر تعویق آزادی اسرا به علت عدم پایبندی رژیم اسرائیل به بندهای توافقنامه آتش بس،‌ قطر اعلام کرد که مرحله دوم مبادله اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی امشب انجام خواهد شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که مرحله دوم مبادله اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی امشب انجام خواهد شد و به موجب آن 39 زن و کودک اسیر فلسطینی از زندان‌های این رژیم آزاد و در مقابل حماس نیز 13 اسیر اسرائیلی و 7 خارجی را آزاد خواهد کرد.

به دنبال انتشار خبر تعویق میادله اسرا،‌ شبکه فاکس نیوز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که حماس و اسرائیل در حال رایزنی با قطر برای حل مشکل تاخیر در آزادی اسرا هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر گفت: خودروهای صلیب سرخ جهانی برای تحویل گرفتن اسرای اسرائیلی از القسام حرکت کردند. وی افزود که مشکلات برطرف شده و تبادل امشب انجام می شود.

در همین حال مصر نیز اعلام کرد: "تفاهماتی بین طرفین حاصل شد و ما موفق شدیم بحران موجود را حل کنیم - آزادی اسرا طبق برنامه تکمیل خواهد شد."

پیش از این، گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس از تعویق مبادله اسرا به علت عدم پایبندی رژیم اسرائیل به بندهای توافقنامه آتش بس خبر داده بود.

گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس امروز (شنبه) اعلام کرده بود که مبادله اسرا در دومین روز از آتش بس موقت، تا پایبندی رژیم اسرائیل به بندهای توافقنامه آتش بس به تعویق خواهد افتاد.

گردان های قسام درحالی خبر تعویق مبادله اسرا را اعلام کرده که ساعاتی پیش رسانه های صهیونیستی از تحویل 13 اسیر اسراییلی به صلیب سرخ جهانی برای مبادله با اسرای فلسطینی خبر داده بودند.

شاخه نظامی حماس اعلام کرد که آزادی اسرای اسراییلی منوط به پایبندی رژیم صهیونیستی توافقنامه آتش بس درخصوص ورود کامیون‌های امدادرسانی به شمال باریکه غزه است. همچنین رژیم اسرائیل باید به بندهای توافق در خصوص اسرای فلسطینی نیز پایبند باشد.

حال مدیریت زندانهای صهیونیستی نیز با تایید خبر اجرای مرحله دوم مبادله اسرا گفته که برای شروع آزادی اسرای فلسطینی چراغ سبز دریافت کردیم.

0% ...

آخرین اخبار

حملات ارتش و سپاه به پایگاههای آمریکایی


اقدامات آمریکا به تقلید از شیطان و خود آمریکا شیطان بزرگ است


تحلیلگر لبنانی: ایران در این مرحله شکست بزرگتری به آمریکا تحمیل می‌کند


شب دردناک برای یانکی‌ها از اردن تا بحرین


ادامه حملات پهپادی‌ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در بحرین‌وامارات


تحلیلگر سیاسی: پاسخ آتی ایران گسترده‌تر و در ابعادی وسیع‌تر خواهد بود


انهدام محل اسکان و آشیانه پهپادهای آمریکایی در کویت


رئیس جمهور وارد تهران شد


ایران به جنایت وحشیانه آمریکا قاطعانه پاسخ خواهد داد


مرحله ۲۹ عملیات صاعقه ارتش انجام شد؛ حمله‌های پهپادی ارتش به پایگاه‌ آمریکا در بحرین