روایت زن آزاده فلسطینی از رفتار خشونت‌بار زندان‌بانان اسرائیلی با اسرا

يکشنبه 5 آذر 1402
10:55
"شروق دویات" اسیر فلسطینی پس از هفت سال اسارت در مرحله دوم تبادل اسرا بین مقاومت اسلامی فلسطین و رژیم صهیونیستی شب گذشته آزاد شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«شروق دویات» زن آزاده فلسطینی در اولین سخنرانی خود گفت: "ما با شادی زیادی زندگی می‌کنیم، اما با درد آمیخته است، ما به شهدای غزه درود می فرستیم، امیدواریم که جنگ تمام شود و به مردم غزه این پیام را می‌دهیم که در کنار شما هستیم و از شما حمایت می‌کنیم، صبور باشید و پیروزی جز صبر نیست.»

وی با اشاره به اینکه روند آزادی زندانیان زن از دست نیروهای اشغالگر همراه با فشار روحی و روانی و انتظار طولانی همراه است، خاطرنشان کرد که زندانیان زن در زندان مراحلی از ظلم، گرسنگی، تشنگی و ازدحام شدید را تجربه کرده اند.

وی اعلام کرد که به زندانیان زن و مرد فشار می‌آورند تا آزادی خود را جشن نگیرند، که درغیر این صورت دوباره دستگیر می شوند.

شروق دویات اضافه کرد 51 زندانی زن به ویژه زندانیان نوجوانان که کوچکترین آنها 12 سال دارد شرایط سختی را پشت سرگذاشته‌اند.

شروق دویات، ساکن قدس و اهل روستای سور باهر واقع در جنوب شرقی شهر بیت المقدس است و زمانی که دستگیر شد در دانشگاه بیت لحم تحصیل می کرد.

وقتی که شروق در 7 اکتبر 2015 دستگیر شد، در حال رفتن به مسجدالاقصی برای اقامه نماز بود که یک شهرک نشین سعی کرد حجابش را بردارد؛ اما وی مقاومت کرد و باعث شد که شهرک‌نشینان صهیونیست به سمت وی تیراندای و او را از ناحیه سینه، شانه و گردن مجروح کنند.

این دانشجوی دانشگاه بیت لحم در آن زمان 18 سال بیشتر نداشت و هیچ سلاحی به همراه نداشت اما اشغالگران او را به تلاش برای مضروب کردن یک شهرک نشین متهم کردند .و پس از درخواست پلیس رژیم صهیونیستی برای اعدام با جوخه دادگاه وی به 16 سال زندان محکوم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز