خسارات عظیم اقتصاد صهیونیستی در پی جنگ غزه

سه شنبه 7 آذر 1402
23:08
اقتصاد رژیم صهیونیستی به خاطر جنگ اخیر علیه نوار غزه دچار خسارات عظیمی شده است.

العالم – فلسطین اشغالی

در ماه اول جنگ، کسری بودجه رژیم صهیونیستی به 6 میلیارد دلار رسید که رژیم را مجبور کرد برای تأمین مالی جنگ غزه هشت میلیارد دلار وام بگیرد و به دلیل ادامه جنگ به دنبال برنامه هایی برای استقراض بیشتر باشد.

ارقام منتشره از سوی بانک مرکزی اسرائیلی حاکیست که برآوردهای اولیه از هزینه جنگ غزه بیش از پنجاه و یک میلیارد دلار است، در حالی که هزینه های مستقیم جنگ روزانه 260 میلیون دلار است که موجب کاهش بیش از 7.3 میلیارد دلاری ذخایر ارزی در یک ماه جنگ شده است.

جنگ تمام بخش های تولیدی را مختل کرد و نرخ بیکاری را به طور واضح افزایش داد طوری که 70 هزار نفر در ماه اول جنگ به عنوان جویای کار ثبت نام کردند.

«آژانس جی ‌پی مورگان چیس» نیز اعلام کرد که رشد منفی اقتصاد رژیم در سه ماهه آخر سال 2023 میلادی از 11 درصد فراتر رفت.

مشکل دیگر اقتصاد رژیم صهیونیستی آواره شدن بیش از 200 هزار شهرک نشین پس از طوفان الاقصی است که این تعداد علاوه بر فراخوان 400 هزار سرباز ذخیره است که به غیبت 18 درصد نیروی کار در رژیم و مختل شدن بخش های تولیدی انجامیده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازدید سفیر ایران در صنعا از مزار شهید الصماد


ادعای رسانه صهیونیست: یک نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد


اخراج دیپلمات کوبایی از آمریکا پس از مشاجره با نمایندگان واشنگتن در سازمان ملل


رهبر حزب دموکرات اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات شکست خورده است


اتحادیه اروپا ۴۲.۶ میلیون بشکه از ذخایر سوخت خود را آزاد می‌کند


علیرغم جنگ و ویرانی، میراث فلسطینی در غزه پایدار است+ فیلم


قالیباف: رویکرد چماق و هویج هیچ تأثیری بر ایران ندارد


کره جنوبی: اعزام نیروی رزمی به تنگه هرمز منتفی است


تجمع صدها اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی؛ درخواست برای کنارزدن نتانیاهو قوت گرفت


ثبت شکایت علیه یک نظامی صهیونیست در انگلیس