روسیه اولین تانک لئوپارد ۱A۵ را در جنگ با اوکراین منهدم کرد

پنج‌شنبه 9 آذر 1402
09:22
روسیه اولین تانک لئوپارد ۱A۵ را در جنگ با اوکراین منهدم کرد
وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای نظامی این کشور اولین تانک لئوپارد ۱A۵ ارتش اوکراین را در منطقه کوپیانسک منهدم کردند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری تاس، ولادیمیر لوگووی معاون فرمانده منطقه نظامی غرب ارتش روسیه در خصوص انهدام این تانک، گفت: این فرماندهی از اقدامات خدمه سامانه ضد تانک ارتش روسیه در انهدام یک دستگاه تانک لئوپارد ۱A۵ اوکراین تمجید می‌کند.

لوگووی با اشاره به اینکه تانک لئوپارد ۱A۵ اوکراینی قصد داشت از خطوط دفاعی نیروهای روسی عبور کند اما در آتش سوخت، تاکید کرد: به سربازی که موفق شد این تانک را هدف قرار دهد، نشان شجاعت، جوایز دولتی و ۷۰۰ هزار روبل (۷ هزار و ۸۹۰ دلار آمریکا) اهدا شد.

دولت آلمان در اوایل نوامبر از ارسال ۲۵ دستگاه تانک لئوپارد ۱A۵ به همراه تعداد نامشخصی پهپاد و رادارهای شناسایی به اوکراین خبر داده بود.

به گزارش ایرنا،‌ رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی