مسلمانان آمریکایی به خاطر غزه از بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ حمایت نمی کنند

يکشنبه 12 آذر 1402
14:44
مسلمانان آمریکایی به خاطر غزه از بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ حمایت نمی کنند رهبران جامعه مسلمان آمریکا از ۶ ایالت با تشکیل کمپین، مواضع قطعی خود را علیه جو بایدن در انتخابات آینده آمریکا تعیین کردند. آنها به دلیل حمایت های بایدن از رزیم صهیونیستی در حمله به غزه، از بایدن در انتخابات آینده حمایت نخواهند کرد اما هنوز نامزد جایگزین را هم تعیین نکرده اند.

العالم - آمریکا

این ۶ ایالت از معدود ایالت هایی هستند که پیروزی بایدن را در انتخابات ۲۰۲۰ تضمین کردند. این تصمیم می تواند راه رسیدن بایدن به آرای الکترال در انتخابات آینده را دشوارتر کند.

حسین جیلانی، مدیر شاخه شورای روابط آمریکایی اسلامی در مینه سوتا در کنفرانس مطبوعاتی در ایالت میشیگان در پاسخ به سئوالی درباره نامزد جایگزین گفت که ما گزینه های بسیاری داریم.

وی افزود: ما از رئیس جمهور سابق یعنی ترامپ هم حمایت نخواهیم کرد. و در ادامه گفت که جامعه مسلمانان نحوه دیدار و ملاقات با نامزدهای دیگر را خود، تعیین خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود